Header
Main Links
Sublinks
 

New Emergency Department

New Emergency Department

An addition to the existing facility allowed LGH to continue ongoing service while the new facility was created. LGH utilized an existing drive-through access, which was below the ICU, for their new emergency department facility. Working through the winter, Wrenn maintained the ambulance entrance at one side of the site, created a new mechanical space below grade, and maintained a temporary second means of egress for the functioning ICU above, on this severely sloping site. The hospital is able to better serve its patients by providing this up-to-date and easily accessible facility.

Location:
Lowell, MA
Architect:
TRO/The Ritchie Organization
Newton, MA
Size:
11,400 sf
Owner:
General Hospital
Lowell, MA
 

Back

 

 

Contact Wrenn at: build@wrenn.com

 

Home